Процурили детаљи о дуго очекиваном телефону

GS
Foto: YT

Шушка се како тајвански електронски див припрема нове паметне телефоне, моделе Асус Зенфон 11 и Зенфон 11 Ултра, а који ће се појавити на различитим тржиштима.

Оно што је занимљиво у овој најави је како јачи Асус Зенфон 11 Ултра дијели доста карактеристика с Асус РОГ Phone 8 гамерским паметним телефоном који је службено представљен половицом прошлог мјесеца, о чему смо детаљно писали. Спомињу се и разне боје кућишта као што су црна, плава, сива, зелена и смеђа. Ипак, на рендерима ниже вид‌јећете све обје без зелене, можда је она намијењена само за одређена тржишта.

Уопштено гледано, нови Асус Зенфон 11 Ултра се по изгледу тек незнатно разликује од РОГ Phone 8 серије, понешто у изгледу камере те логотипу, што је логично. Ипак, разлика се више осјети у самој унутрашњости односно по оном “испод хаубе”.

Нови би Асус Зенфоне 11 Ултра требао имати 6,78 инчни АМОЛЕД ЛТПО екран ФХД+ резолуције, освјежења 144Хз и с интегрисаним читачем отиска прста, те ће наравно радити на Андроид 14 ОС-у. Предња камера би требала бити од 32МП, док ће задња бити трострука – 50МП главна (Sony IMX890, гимбал ОИС), 13Мп широкоугаона и 32МП телефото (ОИС, 3x оптичко повећање).

Како се ради о флагсхип моделу радиће на Qualcommovom Снапдрагон 8 Ген 3 процесору уз до 16ГБ LPDDR5x РАМ-а и до 1ТБ УФС 4.0 интерне меморије. Споменимо и јачу батерију од 5500мАх која подржава 65W жично и 15W бежично пуњење.

За сада нема информација о цијени, преноси Računalo.com

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао Фејсбук!
Пао Фејсбук!
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана