Процуриле слике iPhoneа 6 у фабричкој кутији

Агенције
Процуриле слике iPhoneа 6 у фабричкој кутији

Иако је iPhone најављен за 9. септембар и интернет је препун бројних спекулација и наводних фотографија, не постоји разлог који би нас натјерао да повјерујемо да ће Apple представити нешто другачије од свега онога што смо имали прилику да видимо, а најновије слике иду у прилог управо овој тврдњи.

Када је iPhone 5 представљен мало ко је био изненађен. Неколико слика овог телефона већ је увелико кружило интернетом, а чини се да није превише другачија прича ни када је iPhone 6 у питању.

Иако смо већ имали прилике да видимо наводне фотографије овог уређаја, недавно су се појавиле слике новог iPhoneа у продајној кутији.

Извори тврде да је слике начинила особа која се бави бета тестирањем у Appleу, али да би ипак њихову аутентичност требало узети са мало резерве.

Међутим, након што се сајт TechRadar додатно позабавио детајима фотографије, као и самим извором, његови новинари тврде да би у питању заиста могао да буде iPhone 6, али са сигурношћу нешто мањом од 100 одсто.

Слика приказује уређај чији се дизајн драстично не разликује од Appleовог постојећег дизајна телефона, али оно што је примjетно јесте његова дебљина, или тачније – недостатак исте.

Али цjелокупан утисак своди се на познато, у питању је без икакве сумње Apple iPhone.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана