Процурила слика унапријеђене Нокије Лумије 928

Mондо
Процурила слика унапријеђене Нокије Лумије 928

Према тврдњама интернет портала @evleaks, који је до сада непогрешиво унапријед откривао уређаје који нас очекују, ово је прва слику насљеднице Лумије 920 - Лумија 928, преноси Мондо.

Познати портал преко Твитера је објавио прву слику насљеднице Лумије 920, која ће се ексклузивно појавити кроз понуду Веризон мреже у Америци.

Умјесто поликарбонатног кућишта употребљен је алуминијум, што је одговор на ХТЦ-ов One, а колико се са слике може видјети и стерео звучници (уколико су стерео) помјерени су са доњег дијела (око microУСБ приључка) на полеђину телефона.

Камера је "дорађена" за ксенонски блиц, који је квалитетнији и добацује даље у мраку, а као подршка за аутофокус остала је једна LED блиц диода, која ће се користити и за видео снимање.

За сада нема најава да ли ће Лумиа 928 добити бољи хардвер или неће, али према незваничним изворима постоје само два сценарија.

Први је да ће модел Лумиа 928 за Веризон мрежу имати идентичан хардвер, док према другом стиже са унапријеђеним графичким чипом.

Шта је тачно од свих ових информација сазнаћемо крајем мјесеца, када би Лумиа 928 за Веризон требало да се појави у продаји.

Након неколико недјеља у Америци, унапређени модел кренуће на пут ка другим тржиштима.

Цијена није најављена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана