Представљен Samsung Galaxy Alpha

Агенције
Представљен Samsung Galaxy Alpha

Компанија Samsung Electronics представила је уређај Galaxy Alpha, смарт телефон који "посједује софистициран дизајн у оквиру пажљиво осмишљеног компактног тијела са металним оквиром." Са мање од 7 мм дебљине, Galaxy Alpha један је од најтањих Galaxy уређаја свих времена.

„Galaxy Alpha је креиран и дизајниран на основу специфичних жеља корисника", истакао је Џ. К. Шин, генерални директор и предсједник дивизије за ИТ и мобилне комуникације у компанији Samsung Electronics. „Са потпуно новим изгледом, фокус уређаја Galaxy Alpha је на дизајну и функционалности. Метални оквир и танко тијело уређаја са напредним хардверским функцијама је спој који корисници очекују од врхунског Galaxy мобилног уређаја".

Са фокусом на елегантну естетику и компактну конструкцију, Samsung је примјенио нови приступ у дизајну овог уређаја. Створен да помогне корисницима да искажу свој јединствен стил, префињени Galaxy Alpha има софистицирани дизајн са металним оквиром, елегантно заобљене углове и полеђину која је мека на додир. Са мање од 7 мм дебљине, Galaxy Alpha један је од најтањих Galaxy уређаја свих времена, а његова конструкција и мала тежина пружају корисницима удобан осјећај у руци и одличну контролу уређаја.

Упркос танком и лаганом дизајну, Galaxy Alpha има моћан хардвер и функције какве корисници очекују од Galaxy мобилног уређаја. Уређај посједује изузетан HD Super AMOLED дисплеј од 4.7 инча, као и напредну камеру HDR за снимање и фотографисање без премца. Galaxy Alpha долази са иновативним и популарним функцијама као што су Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode и повезивање са најновијим носивим уређајима Samsung Gear Fit, Gear Live и Gear 2.

Galaxy Alpha се очекује у продаји од краја септембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана