Представљен HTC One SV

Aгенције
Представљен HTC One SV

HTC је представио најновији модел своје награђиване серије One, HTC One SV. Овај модел комбинује фантастичну камеру и звук студијског квалитета са препознатљивим дизајном. Уз HTC Sense 4 и Андроид ICS, дизајниран је за оне које желе да њихов паметни телефон прати динамичан начин живота.

„Најновији телефон из One серије је елегантан а моћан и пружа корисницима квалитетно мултимедијално искуство у покрету" изјавио је Питер Чау, извршни директор HTC корпорације. „Данашњи динамичан начин живота захтjева телефон са моћним перформансама, а HTC One SV доноси баш то комбинујући награђиване квалитете камере и аудио доживљаја HTC One серије са брзим двојезгарним процесором."

Уз 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon S4 dual core процесор HTC One SV нуди изванредне перформансе, омогућавајући висок квалитет гледања видео садржаја и играња игрица као и беспрекорни мултитаскинг.

Неће вам понестати простора за документа, филмове, слике и апликације захваљујући Dropbox-у и Skydrive-у, подржаних слотом за Micro SD картицу која проширује onboard меморију и до 32GB по картици.

Захваљујући најновијој NFC технологији и Андоид Beamу, садржај можете подјелити са другим NFC уређајем једноставним додиром.

HTC One SV нуди невјероватну камеру и у потпуности се прикључује камерама већ признате One серије. Напредне функције, укључујући непрекидно фотографисање једним притиском и VideoPic, комбинују се са могућностима снимања при слабом освjетљењу за лијепе снимке када су свјетлосни услови отежани.

 

HTC One SV карактерише камера од 5 MP, f/2.0 бленда и видео снимање у 1080p HD резолуцији коју допуњује предња камера резолуције од 1.6MP уз позадинско освjетљење и f/2.2 бленда. Било да снимате при заласку Сунца или под свjетлошћу свијеће, предња камера на телефону HTC One SV вам обећава драгоцјени аутопортрет.

Искључиво доступан на HTC паметним телефонима, Beats Audio трансформише аудио искуство на HTC One SV телефону, пружајући аутентичан звук студијског квалитета за све врсте музике, игрице и видео репродукције.

Уз нови HTC Sync Manager синхронизација и управљање вашом музичком колекцијом је лакша, обезбjеђујући да ваша цjелокупна библиотека буде покретна као ви.

HTC One SV са својим LCD-2 екраном осjетљивим на додир од 4,3 инча, одликује се елегантним дизајном у пиринејско плавој и ледено бијелој боји. Тијело телефона од поликарбоната је чврсто, па ипак њежно на додир.

HTC One SV ће бити доступан у Европи, Блиском Истоку и Африци од децембра 2012.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана