Постани шампион м:жмурке и освоји таблет!

M:tel
Постани шампион м:жмурке и освоји таблет!

Компанија m:tel побринула се да и ова јесен буде све само не досадна уз забавну игрицу м:жмурке која ће тестирати границе вашег знања. Како бисте постали шампион петог циклуса ове игрице коју седмично заигра преко 500 играча требате одговорити на низ интересантних питања о тренутно најпопуларнијим уређајима и пакетима из понуде компаније м:тел, спецификацијама смартфона и провјерити своје знање из различитих области технологије.

Игрицу м:жмурке можете пронаћи на службеној Фацебоок страници компаније м:тел www.facebook.com/mtelbih, а њена активација започиње са вашег личног профила на овој друштвеној мрежи. Након што покренете игрицу пред вама ће се отворити поље м:жмурке састављено од двадесет плочица са питањима. Сваки пут када тачно одговорите на постављено питање открићете један дио фотографије која се крије у позадини. Ваш главни циљ је да у што краћем временском року погодите шта се крије на овој фотографији, а на вама је да одлучите да ли ћете тачан одговор уписати у поље са коначним одговором одмах након отварања првог поља или након свих отворених поља. Како бисте остварили што бољи резултат и престигли конкуренцију потребно је да у што краћем року пронађете коначно рјешење.

Играчи током једног мјесеца имају право на три покушаја у погађању, а приликом проглашења побједника на службеној Фацебоок страници компаније м:тел сваког првог у мјесецу рачуна се најбоље постигнуто вријеме.

Играч који буде прикупио највећи број бодова до краја мјесеца освојиће један од тренутно најпопуларнијих таблета из понуде компаније m:tel - Alcatel Pixi 8. Уколико сте у потрази за таблетом који је истовремено брз и функционалан, нећете погријешити у избору овог паметног уређаја у који је уграђена снажна батерија од 3240 mAh-а. Било да се ради о сурфању интернетом, игрању игрица или прегледу ваших најважнијих пословних докумената овај повољни таблет идеалан је избор  за вас.

Игрицу ‘м:жмурке’ можете пронаћи на линку https://www.facebook.com/mtelbih/app_1565462050375082

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана