ПлејСтејшн објавио кад ће изаћи VR2

Г.С.
ПлејСтејшн објавио кад ће изаћи VR2

Sony је до сада спорадично објављивао детаље о ПлејСтејшн VR2 уређају током ове године, а сада знамо када га можемо очекивати.

Сони је почетком године објавио да спрема ПлејСтејшн VR2, а потом је током сљедећих мјесеци објављивао детаље о спецификацијама и функцијама уређаја.

Компанија је сада објавила да ће PlayStatin VR2 стићи почетком 2023. године, што значи да га можемо очекивати у периоду између јануара и краја марта.

ПлејСтејшн VR2 је креиран како би у потпуности искористио потенцијал ПлејСтејшн 5 конзоле. И даље је у питању бежична кацига, али сада са подршком за 4К/HDR дисплеј и 90Hz и 120Hz модове освјежавања, изузетно оштру слику и флуидан гејмплеј.

Сони је из темеља дизајнирао и нове VR контролере, уређај користи "inside-out " праћење и користиће Тобии технологију праћења ока за додатно побољшано ВР искуство.

За сада нема цијене уређаја, али ће за ПлејСтејшн VR2 бити доступан велики број игара, међу којима су и Хоризон: Call of the Mountain, Resident Evil Village i The Walking Dead: Saints and Sinners Chapter 2,, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана