Пет бесплатних могућности интернета које ће вас одушевити

Агенције
Пет бесплатних могућности интернета које ће вас одушевити

Границе које је интернет укинуо омогућују нам да комуницирамо и учимо исто што и неко с потпуно другог континента. На интернету постоје бројне могућности, апликације и корисне или пак забавне странице.

Преносимо вам листу страница које ће вас забавити, помоћи вам при стицању нових вјештина или унапређивању оних које већ посједујете, и то потпуно бесплатно.


1. Самоуништавајућа е-mail адреса

Све више страница тражи отварање корисничког налога како би се приступило њиховом садржају. За то је, наравно, потребна е-mail адреса. Нажалост, корисник је након отварања налога често бомбардован огромном количином иритантних промотивних е-mailова. Како би доскочили том проблему, страница10 Minute Mail нуди отварање привремене е-mail адресе помоћу које се можете пријавити на разне newsletterе, попусте и слично, а која ће се аутоматски деактивирати након 10 минута.

2. Амбијентални звукови за сваку прилику

Ако сте под стресом, треба вас покренути или опустити. Ако вам једноставно треба нека звучну позадина за обављање свакодневних задатака, на страници А Soft Murmur пронаћи ћете све потребно.

3. Научите било који језик

Стара пословица каже: колико језика говориш, толико вредиш. Са страницом Duolingo више нећете имати проблема приликом споразумијевања на страном језику.

4. Старинске игрице

Ако вас хвата носталгија за првим конзолама попут Sege и Нинтенда и игрицама, обавезно свратите на SEGA, SNES и NES емулатор. Сати забаве су загарантовани.

5. Ухватите се у коштац са финансијама

Припадате ли већини која на крају мjесеца мора два пута да обрне сваки динар, посjетите финансијску страницу Минт. На њој можете креирати свој сопствени буџет, пратити колико новца трошитеи на шта тачно трошите свој новац, а можете пронаћи и неке вриједне финансијске савјете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана