Ово су тренутно најбољи Андроид смартфони

Mashable
Ово су тренутно најбољи Андроид смартфони

Тржиште Андроид телефона новим корисницима нуди широк спектар уређаја, а листа телефона са Googleовим оперативним системом сваког дана се додатно увећава. Погледајте 6 тренутно најбољих Андроид телефона по избору Mashablеа.

Уколико размишљате о томе да постанете Андроид корисник или желите да замjените свој смартфон, можда вам ова листа помогне:

1. HTC One

Са екраном од 4.7 инча, надпросjечном камером и алуминијумским кућиштем, HTC One је свакако веома пожељан телефон.

2. LG G2

Свако ко је имао прилику да у руке узме овај смартфон са 5.2-инчним екраном није остао равнодушан, а ту је и чињеница да је ово први уређај са новим Snapdragon 800 процесором.

3. Samsung Galaxy S4

Од када је S4 изашао, многи су мислили да је у питању само козметичка надоградња претходног модела, међутим, унапређења камере, сензора и батерије показују да је овај смартфон знатно више.

4. Nexus 4

Величина, снага и јединствене функције свакако препоручују овај уређај свакоме ко размишља о Андроиду, а ту је и трајање батерије које је изузетно.

5. Мото X

Једна од најинтересантнијих ствари у вези са овим Моторолиним телефоном јесу његове функције као и могућност персонализације – на располагању вам је 2.000 комбинација боја.

6. Sony Xperia З

Квалитет израде, снага као и отпорност на воду и прашину представљају одличну препоруку уколико размишљате о Андроид телефону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана