Ово је најбољи телефон на свијету

Агенције
Ово је најбољи телефон на свијету

Након тестирања посљедњих модела Самсунгових телефона, Consumer Reports је закључио да је Galaxy S7 најбољи телефон који је икада тестирао.

Consumer Reports је непрофитна организација која издаје истоимени часопис у којем објављује рецензије производа и водиче за куповину, са циљем да помогне људима да купе најбоље и најквалитетније производе.


Да би били потпуно независни од компанија чије производе рецензирају, односно потпуно објективни приликом тестирања, часопис Consumer Reports не објављује огласе и организација сама плаћа све производе које тестира.

Након тестирања посљедња два Самсунг Galaxy телефона, донијет је закључак да Galaxy S7 није само Самсунгов најбољи телефон до сада, већ најбољи телефон уопште, док се на другом мјесту њихове листе најбољих телефона нашао Galaxy S7 Edge.

Consumer Reports као највеће предности Самсунг Galaxy S7 модела истиче камеру којом могу да се произведу фантастичне фотографије, одличну батерију која је много јача у односу на претходни модел, брзи процесор и екран високе резолуције.

Такође, организација напомиње да је Самсунг направио грешку када је на претходном моделу избачен слот за меморијске картице, као и да је штета што није био водоотпоран, али је сада грешка исправљена, па је додатна меморија нарочито важна, с обзиром на то да камером могу да се снимају Ultra HD видеозаписи за чије је складиштење потребно много простора.

Consumer Reports хвали и одличне звучнике на овим телефонима и истиче да је батерија нових модела много боља у односу на највећег конкурента на тржишту паметних телефона – Aplleov iPhone 6S.

Ова рецензија показује да је, успркос додавању неких нових и занимљивих опција на телефонима (Самсунгов закривљен екран, модуларност LG-јевог LG G5, Appleов 3D Touch итд.), корисницима ипак најбитније да мобилне компаније квалитетно израде основне ствари које се највише користе, попут камере којом ће моћи да се праве одличне фотографије, издржљиве батерије итд.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана