Овај телефон је дословно неуништив VIDEO

Агенције
Овај телефон је дословно неуништив VIDEO

Иако мобилни телефони данас нуде разне техничке спецификације, ријетко који уређај је отпоран на ударце, прашину, воду, итд. Овај мобилни, осим што је дословно неуништив, нуди и прилично добре карактеристике које ће послужити сваком кориснику.

Vphone X3 направљен је тако да га не можете уништити, што значи да можете с њим дословно да разбијете орах, бушите екран, ставите га у торбицу са прашином и затим опрати у води и уређај ће радити као да се ништа није догодило — без икаквих оштећења. Ово је уједно и кључни фактор овог уређаја који осим што је "неуништив" има и занимљиве карактеристике попут 2GB RAM-а, 16GB интерне меморије, 5.5 инчни екран резолуције 1280x720, веома снажну батерију од 4500mAh која ће задовољити 150 сати на standby-у или 10 сати разговора. Што се тиче камера, предња је 5MP, док је задња 13MP — сасвим довољно за све фотографије.


Сам уређај је нешто већи и тежи од осталих, али с обзиром колико физички може да поднесе X3, мислимо да је то нешто на шта нећете размишљати ако купујете овај уређај.

На крају, цијена од 170 долара ће свакако оправдати оно што Vphone X3 нуди, поготово ако вам треба уређај који је отпоран на ударце, прашину, огреботине...

Да би ствар била још занимљивија, из Vphoneа су направили кратак видео који показује колико је заправо X3 чврст.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана