Отворена изложба фотографија фото-конкурса „Ухвати комуникацију у Музичком павиљону парка „Петар Кочић

M:tel
Отворена изложба фотографија фото-конкурса „Ухвати комуникацију у Музичком павиљону парка „Петар Кочић

Након неколико стотина пристиглих радова, мјесец дана гласања на службеном блогу компаније m:tel и састанка стручне комисије проглашени су побједници конкурса и одабрано је 30 најуспјешнијих фотографија пристиглих на фото-конкурс „Ухвати комуникацију"

Аутори фотографија из цијеле Босне и Херцеговине окупили су се 15. септембра у 19 часова у Музичком павиљону парка „Петар Кочић" у Бањалуци на отварање изложбе под називом 'Ухвати комуникацију' на којој је и изложено 30 радова који су најбоље дочарали тему конкурса.

Том приликом Милица Стојаковић, портпарол компаније m:tel, и Ања Савић, представница компаније Canon, уручиле су награде за три најбоље фотографије и дипломе за ауторе изложених фотографија.

Прва награда и врхунски фотоапарат Canon EOS 1200D отишао је у руке креативне Тајане Дедић-Старовић која је жири освојила својом интерпретацијом модерне комуникације. Другу награду жирија освојила је Тијана Борић која је на својој фотографији представила комуникацију путем Брајевог писма и на тај начин освојила фотоапарат Canon Powershot SX710. Фаворит публике била је фотографија Дијане Радан која је током трајања конкурса прикупила највећи број лајкова на службеном блогу компаније m:tel www.blog.mtel.ba. Трећепласирана учесница од сада ће имати прилику да своје фотографије израђује путем високо квалитетног Canon Inkjet фото-штампача MFCANON Pixma MG2450.

Представници компаније м:тел изразили су задовољство због рекордног броја пријава, а вече се наставило у одличној атмосфери уз звукове виолине. Изложба ће бити отворена за јавност током наредних шест дана, тачније до 21. септембра, а све радове који су пристигли у току конкурса можете погледати на m:blogu.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана