Online канцеларија: Microsoft представио Office Online

Aгенције
Online канцеларија: Microsoft представио Office Online

Компанија Microsoft почела је нову фазу у коришћења свог Office пакета, отварањем Office Online-а на страници Office.com. Алатима Office и Office Online корисницима је омогућен још лакши заједнички рад на документима.

Употреба програма на PC-ју или помоћу апликација на мобилним уређајима у комбинацији с Office Online-ом пружају најбоље искуство заједничког рада на документима, табелама и презентацијама, притом задржавајући њихов дизајн и обликовање. О Officeу Online сервису компанија из Redmondа издваја слиједеће:

- Office Web Apps преименовани су у Office Online и бесплатно доступни на адреси Office.com. Ново име, једноставнија и прегледнија почетна страница, сарадња на документима у реалном времену и занимљиви нови шаблони омогућавају још лакше стварање, дијељење и сарадњу.

- Алатима Office Online могуће је сарађивати на дијељеним документима, табелама и презентацијама. Office Online притом задржава све дефинисане елементе дизајна, форматирања и садржаја па ће документ у сваком тренутку изгледати онако како је замишљен.

- Више од милијарду људи користи Office за креирање, анализу и доношење одлука без обзира на то чиме се баве и које уређаје користе. Од опцијама богатих програма Office за PC, одличног мобилног искуства на разним уређајима до Office Online - алата за онлине сурадњу, Office помаже људима да свој посао обаве на најбољи начин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана