Одлични телефони по цијени од 1 КМ уз тарифу Мој Mix 30

M:tel
Одлични телефони по цијени од 1 КМ уз тарифу Мој Mix 30

Уз тарифу Мој Mix 30 Antismor која је оптималан избор за оне који желе увијек више, првенствено у погледу коришћења мобилног интернета, у понуди компаније m:tel нашла су се два одлична телефона по симболичној цијени од само 1 КМ.

Ријеч је о моделу LG Spirit који има 4,7-инчни екран, резолуције 1280 x 720 и заштитом у виду Gorilla Glass 3 слоја. LG Spirit опремљен је 8 MP камером са одличним LED блицем, а његова  предња камера садржи сензор од 1 MP.

Ту је и популарни SONY XPERIA М2 aqua који доноси највиши степен водоотпорности и отпорности на прашину код паметних телефона. Карактерише га  препознатљиви Sony дизајн и 8MP камера. Aqua има IPS екран од 4.8-инчна qHD резолуције.

Подсјећамо, Мој Mix тарифа пружа могућност да спакујете свој персонализовани тарифни пакет, одаберете количину бесплатних минута и порука која одговара вашим потребама, а уз то можете комбиновати и неограничен мобилни интернет.

За предстојеће вреле августовске дане препоручујемо одмор у хладу уз Мој Mix 30 Antismor тарифу и одличне бонусе, неограничени интернет и сјајне телефоне. Ову тарифа зове се Antismor, јер вам уз неограничени мобилни интернет никада неће бити досадно.

Информишите се више на страници mtel.ba

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана