Од сада можете допунити свој рачун и на продајним мјестима Лутрије Републике Српске

M:tel
Од сада можете допунити свој рачун и на продајним мјестима Лутрије Републике Српске

Знајући да је корисницима Friend prepaid пакета у мобилној телефонији важно да им могућност допуна њиховог рачуна буде на дохват руке, компанија m:tel континуирано шири мрежу посредничке подршке. Однедавно је на 33 локације Лутрије Републике Српске широм Републике Српске могуће купити стартни Friend пакет, али и електронски допунити Friend рачун.

 

Киосци Лутрије РС налазе се у Бањалуци, Лакташима, Српцу, Градишци, Приједору, Новом Граду, Козарској Дубици, Прњавору, Дервенти, Добоју, Брчком, Бијељини, Зворнику, Братунцу, Рогатици, Сокоцу, на Палама, Лукавици, И.Илиџи, Вишеграду, Фочи, Гацком, Билећи и у Требињу.

 

Поред локација Лутрије РС, електронске допуне у износима од 2 до 50 КМ доступне су Friend корисницима на око 12 000 посредничких локација широм БиХ, као и на 17 самоуслужних платомата у Бањалуци.

 

Поред наведеног, Friend рачун можете допунити на бројне начине, а неки од најпопуларнијих су куповина ваучера, допуне са postpaid рачуна, са фиксног телефона, као и допуне путем услуга m:gp и Подијели допуну. Информишите се више на www.mtel.ba/friend-dopuna.

 

Стање и рок важења свог Friend рачуна можете сазнати бирањем кода *101", или позивањем кратког броја 444.

 

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана