Обновите своје кућанске апарате ове јесени уз m:tel

M:tel
Обновите своје кућанске апарате ове јесени уз m:tel

Сигурно у вашем домаћинству постоји барем један уређај који желите што прије замијенити, а акција компаније m:tel Старо за ново идеална је прилика да то урадите на брз и забаван начин.

У септембру за замјену можете пријавити свој стари усисивач, а током наредних мјесеци пеглу, соковник, фен и веш машину на којима је наљепљен папирић са ознаком "старозаново.

Пријава почиње на службеној Facebook страници компаније m:tel www.facebook.com/mtelbih. На овој страници можете пронаћи Старо за ново формулар за пријаву који се састоји од неколико поља са питањима. Како бисте учествовали, потребно је да испуните своје основне податке, поставите фотографију уређаја са наведеном ознаком и  у неколико реченица опишете зашто желите замијенити свој уређај. Пријаве за сваки уређај трају мјесец дана након чега започиње мјесец гласања, а све послане фотографије могу се пронаћи у Старо за ново галерији на блогу компаније m:tel http://blog.mtel.baа. Током овог мјесеца учесници позивају своје пријатеље на друштвеним мрежама да гласају за њих путем SMS порука. Свака SMS порука треба садржавати јединствени код који је додијељен уређају у склопу виртуелне галерије, а цијена једне поруке је 0,09 КМ (са ПДВ-ом). Акција има хуманитаран карактер, јер ће m:tel, захваљујући вашим гласовима, поклонити један уређај.

Јесен је идеално вријеме за обнову бијеле технике у вашем домаћинству, а компанија m:tel побринула се да корисници имају на располагању одличну понуду уређаја по изузетно повољним цијенама. Уколико се одлучите за ову јединствену понуду имаћете прилику да без додатне документације и уз бесплатну кућну доставу освјежите своју колекцију кућанских апарата. Бијелу технику можете набавити путем 12 бескаматних рата, а у склопу понуде могуће је купити до два уређаја одједном. Систем плаћања можете прилагодити сами себи, тако да вам је доступно и готовинско плаћање. 

У склопу понуде бијеле технике компаније m:tel можете пронаћи низ висококвалитетних уређаја врхунских свјетских брендова, а овог мјесеца из понуде издвајамо усисиваче марке Самсунг који ће рјешити све муке које сте имали са својим досадашњим усисивачима. Понуду бијеле технике компаније m:tel можете пронаћи на web страници www.mtel.ba/bijela-tehnika.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана