Ново из Logosofta

M:tel
Ново из Logosofta

Компанија Logosoft д.о.о. је цертификовала прву званичну локализацију Microsdoft Dynamics NAV-а у БиХ и тако постала једини Microsdoft Silver ERP партнер у Босни и Херцеговини са Microsdoft Dynamics NAV-ом у понуди који је у потпуности прилагођен за тржиште БиХ.

Microsdoft Dynamics NAV свјетски је позната пословна ERP апликација (ERP - Enterprise Resource Planning, у преводу: процес за планирање пословних ресурса) која представља комбинацију праксе управљања пословањем и технологије, при чему информационе технологије интегришу најважније пословне процесе у организацији како би се постигли постављени пословни циљеви. Microsdoft Dynamics NAV омогућава брз проток информација, аутоматизацију и унапређење пословних процеса, моћан систем извјештавања и интегрисаност овог ERP решења, а помоћи ће у повећању продуктивности и квалитетнијим одлукама компаније. Ово рјешење омогућава постизање бољих резултата, аутоматизацију и унапређење пословних процеса, кроз богате опције извјештавања, као и једноставност и интуитивност у коришћењу, које ће за крајњи резултат имати повећање продуктивности запослених и квалитетније одлуке.

Microsdoft Dynamics NAV се без проблема интегрише са постојећим системима предузећа и флексибилно прилагођава начину пословања фирме.

Овим је Microsdoft Dynamics NAV постао први свјетски brand наме ERP софтвер који је потпуно локализован за домаће тржиште. На овај начин се компанијама у БиХ омогућава да много лакше уведу ERP систем у своје пословање и тиме значајно подигну продуктивност свог бизниса.

Процес локализације коју је Logosoft властитим снагама у цијелости спровео, је укључивао, поред превода NAV платформе на сва три службена језика који се користе у БиХ и прилагођавање локалног босанскохерцеговачког законодавства Microsdoftовом програмском коду, израду потребних извјештаја, интеграцију са пореском управом, банкама, као и другим институцијама те интеграцију са цертификованим фискалним уређајима. Logosoft је такођер локализовао и програмску помоћ корисницима што додатно олакшава кориштење.

Пројекат локализације је трајао 18 мјесеци и окончан је 20.05.2016. године добијањем званичног цертификата од стране овлаштене тестинг куће Lionbridge. Dynamics тим Logosoft је овим, поред бројних успјешно завршених пројеката имплементације Dynamics платформе је доказао своју компаративну предност на БХ тржишту, а и шире.

Више детаља о Microsdoft Dynamics NAV и CfMD локализацији за Босну и Херцеговину можете сазнати на http://logosoft.ba/Microsoft-Dynamics-NAV

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана