Нови Samsung Galaxy S11 стиже много брже него што се очекивало

Agencije
Нови Samsung Galaxy S11 стиже много брже него што се очекивало

Samsung Galaxy Note 10 и Note10+ на тржишту су тек неколико мjесеци, а све очи су већ упрте у наредну линију Самсунгових премијум телефона - Galaxy S11.

Сада је сајт SamMobile дошао до информација које сугeришу када би Samsung Galaxy S11 линија могла бити представљена.

Према првобитним информацијама, Самсунг тренутно планира Unpacked догађај за Galaxy S11 серију за 18. фебруар. Ово ће компанији омогућити око пет дана промоције уређаја пре почетка MWC 2020 конференције. У питању је слична тактика коју је Самсунг користио и ове године са Galaxy S10 линијом.

Самсунг, наводно, развија чак четири Galaxy S11 модела у овом тренутку, а очекује се да ће их покретати Qualcomn Snapdragon 865 чипсет у САД и Кини, као и Exynos 9830 чип на осталим тржиштима.

Очекује се и да ће уређај имати 8GB RAM-а и 128GB складишног у основној верзији, док би најјачи модели могли имати до 12GB RAM-а и 256GB простора.

Спољне измене ће укључивати смањен оквир око екрана и мањи punch-hole на Infinity-О дисплеју.

Очекује се и модификована камера на полеђини, са трећим сензором на Galaxy S11e моделу и четвртим на Galaxy S11  и Galaxy S11+ верзијама. Гласине сугеришу главну камеру са сензором од 108MP.

У претходном периоду појавило се неколико детаља и патената који указују на минијатарни спектрометар, холограмски приказ обавештења и друго...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана