Нова апликација за упознавање спаја људе на основу мимова који им се свићају

ГС
Нова апликација за упознавање спаја људе на основу мимова који им се свићају

Нова апликација за упознавање креирала је револуционаран начин повезивања потенцијалних компатибилних самаца кроз мимеове који им се свиђају.

Ако тражите љубав, али вам је доста конвенционалних апликација за састанке као што је Тихдер и тражите нешто мало другачије, погледајте "Schmooze".

Ова апликација за упознавање позива кориснике да "превлаче прстом по мимовима, а не људима", слажући их по смислу за хумор, наводи Business of Business.

Концепт је једноставан, превуците прстом удесно ако се јако насмијете или превуците прстом улијево ако се једва насмијешите и можда ћете тако упознати свог идеалног партнера.

Schmooze има колекцију од 5.000 мимова које је ручно одабрао тим службеника за мимове.

Креатор апликације је 27-годишња Видyа Мадхаван, која је први пут добила идеју о  Schmooze-у док је радила као аналитичар у Индији и расправљала о томе хоће ли похађати постдипломски студиј у Калифорнији.

Како би донијела одлуку, Мадхаван је послала маилове 10 људи које је пронашла на ЛинкедИну и који су похађали пословну школу и затражила њихов савјет. Међутим, само је један одговорио, а њих двоје су почели комуницирати кроз шале.

Мадхаван је сада удата за тог човјека, што је, према њеним ријечима, посљедица њиховог заједничког смисла за хумор те је тако дошла на идеју за креирање апликације за упознавање оваквог типа.

У разговору за De Gruyter Mouton, извршни директор апликације је рекао да мимови нуде много више од слике - увид у то ко смо и шта нам је смијешно.

Према студији из 2011. објављеној у часопису De Gruyter Mouton, истраживачи који су проматрали више од 3.000 брачних парова из пет земаља открили су да су парови сретнији ако своје партнере сматрају смијешним, преноси портал Klix.ba.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана