Nikon представио фотоапарат 1 AW1

Aгенције
Nikon представио фотоапарат 1 AW1

Nikon је јавности представио први фотоапарат на свијету са замјенљивим објективима отпоран на воду и ударце – компактни системски фотоапарат Nikon 1 AW1, саопштено је из компаније.

Отпоран на воду (до 15 м), ударце (пад са висине и до 2 м), ниске температуре (до -10°Ц) и потпуно заштићен од прашине, Nikon 1 AW1 ради без обзира на временске услове у којима се налази. Са два објектива 1 NIKKOR AW отпорна на воду, ударце и ниске температуре, које је Nikon такође представио, из компаније се надајау да ће овај системски својим изгледом изгледом и могућностима задовољити и најизбирљивије кориснике.

Напредни хибридни AF (аутофокус) омогућава да свака фотографија буде савршена и да видео записи изгледају уједначено и природно. CMOS сензор LX формата од 14,2 мегапиксела нуди ISO опсег и до 6400 како би се и у условима слабог освjетљења добили оштри детаљи. Nikon 1 AW1 омогућава брзо и прецизно фотографисање, те брзину континуалног фотографисања и до 60 fps, односно 15 fps са аутофокусом, која помаже да се сваки тренутак акције сними не водећи рачуна о томе да ли ће се фотоапарат напунити прашином или водом, односно да ли ће испасти из руку.

Фотоапарат Nikon 1 AW1 и објективи 1 NIKKOR AW, сачињавају комбинацију робусне функционалности, класичног минималистичког дизајна и одличних перформанси иомогућавају бескомпромисан квалитет статичних фотографија и филмова, наглашавају из Nikkona.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана