Никад не гледајте филмове за одрасле преко рачунара на овај начин

GS
Foto: Twitter

Гугл упозорава кориснике да његова опција није креирана за гледање филмова за одрасле.

Инкогнито Мод у прегледачу интернета Хром није направљен да би кроз њега корисници гледали порниће, рекао Гугл инжењер Дарин Фишер, који је објаснио да је тај мод прегледања интернета осмишљен потпуно другачије.

Милиони људи свакодневно гледају порниће користећи Гугл Инкогнито Мод у Хром прегледачу, јер он не памти (на први поглед) ништа у Историји прегледа. Ипак, испоставило се да је Гугл ту опцију креирао како би корисници сакрили различите тајне од својих партнера (животних). Дарин Фишер је објаснио како је та опција оригинално осмишљена како би, рецимо, мушкарац својој драгој наручио или одабрао веренички прстен, а да она то не сазна, открива британски Метро. Такође, пише тај сајт, Инцогнито Моде је замишљен као сјајна опција за компјутере који се "деле" међу корисницима, који се користе у сменама и које употребљавају различити људи на истом месту.

Могућност гледања порнића им није била „на видику“ и, ако је веровати Фишеру, овај мод можда и не сакрива све ваше прегледе и посете, као што бисте желели, због чега не саветује да се Инцогнито Моде користи за гледање порнића. Фишер каже да због тога и стоји јасна порука упозорења приликом покретања тог мода, јер активности могу да виде администратори мрежа, интернет провајдери, сајтови које користите, као и други запослени, уколико су вешти с компјутерима, преноси Курир

Ако рачунар користите само код куће могућа алтернатива јесте гледање филмова и других садржаја директно, без скривања и након тога потпуно чишћење историје прегледача, мада вас ни то у потпуности не скрива!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана