Неки iPhone модели се мистериозно искључују током ноћи

GS
Foto: Mirror

Неки корисници су примијетили да су морали да унесу шифре ујутру, што је показатељ да се iPhone поновно покренуо или искључио током ноћи

Мистериозни проблем узрокује да се неколико модела iPhone-a привремено искључује током ноћи, због чега корисници могу остати без аларма и других функција уређаја. На Redditu је покренута расправа о овом питању, гдjе су корисници делили своја искуства са алармима и неочекиваним искључењима уређаја.

Један корисник Reddita се пожалио да се два одвојена аларма на његовом iPhone-u нису активирала. Остали корисници су изнели сличне тврдње, а неки од њих су приметили да се проблем може повезати са гашењем iPhone-a током ноћи.

"Провjерите подешавања батерије и видите да ли постоји празнина током ноћи. Јуче се много iPhone-a искључило на неколико сати током ноћи. У мом случају, телефон се поновно укључио минут пре аларма", каже један коментар на Redditu.

Додатно, неки корисници су приметили да су морали да унесу шифре ујутру, што је показатељ да се iPhone поновно покренуо или искључио током ноћи. Портал 9то5Маcје раније ове недеље истакао ове проблеме, а слична искуства су поделили и корисници на форумима МаcRumors.

Могуће је проверити да ли се ваш iPhone искључио током ноћи отварањем апликације за подешавања, навигацијом до одељка за батерију и прегледом статуса пуњења током последња 24 сата. Ако постоји празнина, то значи да је iPhone био искључен одређено време.

Проблем се најчешће јавља код модела iPhone 15, али утиче и на друге уређаје, што сугерише да је можда проблем у верзији иОС-а 17.0.3. Apple још није коментарисао ову ситуацију, преноси Телеграф

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана