Неке од најчуднијих друштвених мрежа

Aгенције
Неке од најчуднијих друштвених мрежа

На интернету постоји неколико стотина друштвених мрежа. Наравно, најпознатије су Facebook и Twitter. Али, има и оних чудних, за које не бисте веровали да уопште постоје.

Date my net pet је једна од таквих мрежа. На њој су особе које воле кућне љубимце. На овој друштвеној мрежи можете пронаћи све потребне информације о корисницима, које љубимце имају, шта воле, кога би вољели да упознају...

Друштвена мрежа Farmers Only специјализована је за самце који живе у руралним подручјима. На овој страници налазе се обични људи и не препоручује се употреба академског језика и грађанских манира.

"Усамљен сам, али сам веома заузет током жетве", пише на једном од корисничких профила. Има више 100.000 чланова, а направљена је прије пет година.

Мрежа Line for Heaven је можда и најбизарнија од свих. Базирана је на седмичном такмичењу у којем корисници дају благослове једни другима. Онај ко буде имао највише благослова на крају седмице, ближе је рају. Циљ ове друштевене мреже је промоција толеранције међу свим религијама.

My Free Implants  једна је од многих донаторских друштвених мрежа. На њој корисници објаве своју причу и на тај начин прикупљају донације за бесплатне имплантате.

Да ли сте знали да постоји друштвена мрежа за љубитеље бркова? Управо ове особе налазе се на друштвеној мрежи Stache Passions. Стил бркова у овом случају је небитан, битно је само да их имате.

Сањали сте неки чудан сан и не знате шта он значи? Корисници на друштвеној мрежи Мath a Dream могу вам помоћи. Можете поставити питања као анониман корисник уколико не желите да ваши пријатељу знају шта сте протекле ноћи сањали. Занимљиво.

За оне који воле плетење, предење или ткање, мрежа Ravelry је мjесто заједничког окупљања, дjељења савjета и идеја. Модни дизајнери овдjе могу понудити своје најновије креације, али и помоћи онима који тек улазе у свијет дизајна.

И љубитељи франшизе Стар Трек имају своју друштвену страницу на којој износе мишљења, идеје, похвале и критике...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана