Најкориснији трикови на Facebookу

pixbay.com
Најкориснији трикови на Facebookу

Представљамо вам трикове који би сваки љубитељ Facebookа требало да зна.

Како да додате dislike

Тако бисте жељели да ставите једно dislike на слику бивше дјевојке или досадног колеге са посла? Потребна вам је Status Magic Facebook апликација како бисте додали дугме dislike на било који статус који је постављен преко ове апликације.

Ако желите да мало закомпликујете ствари, можете да додате и опције љубав, мржња и неслагање (disagree).

Како да сакријете пост од одређених људи

Можете да одредите које особе могу, а које не могу да виде ваше постове. Кликните на иконицу која се налази одмах испод вашег статуса на зиду и појавиће вам се падајући мени. Означите customize и имаћете још више опција као што су "учините ово видљивим и сакријте", као и могућност да понаособ именујете особе, које не желите да вам гледају статусе, као и да означите да то значи за све постове, а не само за неки одређени.

Како да закажете одређени пост

Потребан вам је само Later bro сервис који је једноставан и бесплатан. Када се будете улоговали на Facebook преко овог сервиса, моћи ћете да испланирате унапред и означите тачан датум и вријеме када ће вам се објавити неки пост.

Како да тагујете људе у свом посту

Када желите да неког одређеног именујете у свом посту, укуцајте само @ и име особе коју желите, па ће вам се њено име само појавити. Тако именујте све особе које желите, завршите цио пост и објавите га, па ћете моћи да видите име које сте означили у плавој боји, док се @ уопште неће видјети.

Како да се забавите са пријатељима користећи духовити језик

Посети странице као што су TypeUpsideDown.com, UpsideDownText.com или Fliptext, које ће окренути ваш статус наопако и добро се нашалити са вашим најближим пријатељима.

Како да провјерите статистику својих објављених постова

Ако сте се некада запитали колико сте постова објавили на Фејсбук профилу, скините апликацију Status Statistics. Помоћу ове апликације можете да анализирате своја објављивања на друштвеној мрежи, колико сте често писали, колико слова сте у просjеку користили…

Како да додате симболе у свој статус

Иако смајлићи на статусима не функционишу, осим срца, добићете их тако што притиснете alt + неки број, а сваки број ће дати другачији симбол.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана