MWC14: HTC One проглашен за најбољи смартфон

Aгенције
MWC14: HTC One проглашен за најбољи смартфон

Водећи уређај компаније HTC, HTC One, проглашен је за најбољи паметни телефон у оквиру Global Mobile Award догађаја, чиме је потврђен врхунски дизајн, као и водеће мjесто компаније у области иновација.

За ову награду гласа одбор који се састоји од преко 175 независних стручњака из индустрије, на основу информација које долазе из медија и од аналитичара, а награда одаје признање паметном телефону за који судије вjерују да је апсолутно најбољи у целој индустрији.

Годину дана након што је представљен на тржишту прошлог фебруара, HTC One је и даље у првом плану индустрије мобилних уређаја и поставља стандарде уз помоћ иновација попут HTC BlinkFeed, HTC BoomSound, UltraPixel камере и алуминијумског кућишта, а све то доноси револуцију у искуству корисника широм света када су у питању мобилни телефони.

Питер Чоу, директор компаније HTC, примио је награду изјавивши: „Изузетно смо поносни што је HTC One и даље препознат и признат као паметни телефон који подиже стандарде својим елегантним дизајном, као и супериорним аудио карактеристикама и импресивном функционалношћу. HTC One је добио још једну међународну награду, што показује да је уређај подигао искуство коришћења мобилних телефона на виши ниво, настављајући да издваја компанију HTC од конкуренције. Унапред се радујемо наставку овог успjеха помоћу даљих изванредних иновација које су у плану за наредне мjесеце."

HTC One је и прошле године освојио и награду у оквиру Global Mobile Award догађаја на Свjетском конгресу мобилне телефоније 2013 за „Најбољи нови телефон, уређај или таблет" .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана