М:tel учествовао на једном од најзначајнијих IT окупљања у БиХ

M:tel
М:tel учествовао на једном од најзначајнијих IT окупљања у БиХ

Са веома запаженом презентацијом, компанија m:tel била је један од учесника на четвртој конференцији информационих технологија "King Partner Day 2014", а која је одржана у петак, 14. новембра у хотелу "Кардијал" у Теслићу.

На једном од најзначајнијих IT окупљања у БиХ, а у организацији добојске компаније "King", било је присутно више од 250 највећих компанија из IT и свијета потрошачке електронике, а том приликом компанија m:tel је представила широку палету својих понуда, са акцентом на врхунске пакете услуга, које су намијењене пословним корисницима.

Такође, на посебно дизајнираним мјестима, у оквиру конференције m:tel је заинтересованима омогућио и практично тестирање услуге Open, и то на супериорном ТВ уређају из компаније Sony, а који се може наћи у m:tel-овој понуди.

Ове интерактивне презентације одвијале су се на два одвојена пункта, гдје су се посјетиоци такође могли информисати и о пакетима који се тичу мобилне телефоније, са акцентом на m:tel-овог партнера Nokia, односно моделе паметних телефона овог произвођача. 

Учесници конференције имали су прилику да се упознају и са новитетима и достигнућима на информационо-технолошком тржишту, а предузећа и компаније које долазе из ове области представиле су савремену информациону опрему из свог асортимана продаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана