М:tel награђује добре идеје

m:tel
М:tel награђује добре идеје

Преселите се у свијет креативности и изградите своју идеју за вриједне награде: мобилни telефон Sony Xperia Z1, таблет уређај Samsung Galaxy tab, лаптоп Acer Aspire, те 150 freemium ваучера за платформу и 100 поклон-мајица.

Половином августа мјесеца M:tel je представиo нови конкурс за израду мобилних апликација App builder лига, желећи да наградимо најкреативније и најбоље идеје.

Уз помоћ веома једноставног алата за израду мобилних апликација –m:tel App Builder, пустите машти на вољу и креирајте све што сте замислили да би било интересантно имати у мобилном уређају као апликацију. Најбоље од свега је што вам ниједног тренутка не треба програмер. Са App Builder-ом свако је способан да самостално направи изузетну апликацију која ће у потпуности испунити очекивања оних којима је намијењена, како у естетском тако и у функционалном аспекту. 

M.tel вас позива да искористите своју креативност, добре идеје, поиграте се слажући своју јединствену апликацију и заиграте у такмичењу за најбоље апликације у четири категорије: Едукација и друштвена одговорност, Туризам и угоститељство, Забава и Ваша идеја за апликацију.

На овој платформи је досад већ 1.470 идеја претворено у апликације, а и ви нам своје апликације нам можете доставити најкасније до 30.10.2014. године, до када овај конкурс остаје отворен.

Све што је потребно да знате о овом такмичењу налази се на web страници appbuilderliga.mtel.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана