m:tel и Samsung вам поклањају новогодишњу прославу из снова!

M:tel
m:tel и Samsung вам поклањају новогодишњу прославу из снова!

Новогодишњи празници су све ближи, а они најорганизованији вјероватно већ размишљају како, гдје и с ким ће провести и прославити најлуђу ноћ у години. Било да одлучите да Нову годину дочекате са друштвом или породицом, и овога пута смо припремили изненађење за вас.

Наиме, свака Нова година је и нова шанса за нову најбољу журку и нове најљепше успомене, а компаније Samsung и m:tel ће вам и ове године помоћи да ту прилику претворите у догађај о којем ће се још дуго причати.

Све што треба да учините је да замислите своју идеалну журку – што необичнију, креативнију и забавнију. Попричајте са својим пријатељима, осмислите савршену и откачену прославу Нове године, а затим идеју пријавите до 15. децембра 2015. године путем апликације која се налази на званичној Фацебоок страници компаније м:тел на адреси www.facebook.com/mtelbih/. Објасните нам своју јединствену замисао, испуните и сва обавезна поља, а затим кликните на "Пријави ме".

Једини услов који морате испунити јесте да сте пунољетни.

Након затварања пријава за конкурс, м:тел-ов и Samsung-ов стручни жири ће пажљиво прегледати све идеје, те одабрати најбољу. Потом ће окупити продукцијски тим који чине експерти за спектакуларне проводе и пред њих поставити само један задатак – да вашу идеју остваре у пракси, баш онако како сте је замислили. Њихов циљ ће бити да вам обезбиједе најбољу новогодишњу журку, а успут све то и забиљеже врхунском камером Samsung Galaxy Ј5 телефона!

Најкреативнија новогодишња журка биће проглашена 17. децембра, након чега ћемо одмах кренути са радом на њеном остварењу, те заједничким снагама направити прославу какву ни Дјед Мраз још није видио у својој дугој празничној каријери!

Ове године доносимо још једну лијепу новост, а то је да ће идеје које се нађу на другом и трећем мјесту добити утјешне награде – по један модел паметног телефона Samsung Galaxy Ј5. 

Дакле, будите оригинални и дајте машти на вољи, још данас поразговарајте са својим пријатељима, почните да осмишљавате првокласни провод и што прије нам пошаљите своју идеју.

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана