Mozilla објавила потпуно редизајнирани Firefox 29

Агенције
Mozilla објавила потпуно редизајнирани Firefox 29

Већ смо навикли на бројне верзије Mozillиног Firefoxа, али овог пута се ради о визуелној промјени у дизајну која је доступна за Windows, Mac, Linux и Андроид платформу.

Firefox Sync је израђен од почетка те ће се бринути да сви ваши подаци буду синхронизовани који год компјутер или мобител користили. Такође, новост је врло једноставно уређивање потребних елемената, па тако уколико на примјер пуно штампате, једноставно одвучете икону за принт на алатну траку, а све што не требате уклоните како би Firefox био чишћи и прегледнији, пише Zimo.co.

Табови су од сада слични онима на Короми, но они који нису активни ван су фокуса како би се корисник могао усредсредити на оно што је важно, односно оно што користи.

Такође, бумаркирање је поједностављено, па тако након што клинете звијездицу, можете врло једноставно да уредите категорије гдје желите смјесити вашу страницу како бисте је касније прочитали.

Све новости у Firefoxу 29 можете пронаћи на службеним страницама Mozillе, а у видеу можете укратко погледати неколико најбитнијих савјета.

Firefox 29 можете преузети на овом линку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана