Мото Х оглас који мијења боје на додир

Mashable
Мото Х оглас који мијења боје на додир

У јануарском издању часописа Wired премијермо је представљен интерактивни оглас за Мотролин смартфон Мото X. Оглас има дугмиће помоћу којих је могуће мијењати боју приказаног уређаја.

Интеркативни оглас користи компоненте дебљине папира, а ту су батерија, LED-диоде и мембрана која личи на тастатуру. Оглас је за Моторолу осмислила компанија Digitas, како би нагласила могућности прилагођивања уређаја кориснику.

Моћи ће да га види и испроба четвртина "Wiredових" читалаца (којих има нешто више од 150 хиљада) на подручју Њујорка и Чикага, као подршку интензивним Моторолиним маркетиншким кампањама.

Моторола, која је у власништву Google-а, је у трећем тромесечју продала око 500.000 уређаја Мото X, који је представљен у августу, а то је отприлике пет посто продаје Самсунговог Galaxy S IV током првог мjесеца.

Да би поправила продају свог ударног модела Моторола је кроз специјални договор са Веризоном у једном тренутку спустила цијену уређаја на само 50$, а цијене код других оператера су између 100 и 200 долара уз двогодишњи уговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана