Мноштво занимљивости у 42. Издању ТВ m:agazina

M:tel
Мноштво занимљивости у 42. Издању ТВ m:agazina

Спремите се за још једно узбудљиво путовање кроз свијет науке и технологије у 42. по реду издању емисије м:магазин, која се приказује сваке суботе у 16.15 часова на каналу Алтернативне телевизије. Овај пут ћемо вам представити најновији паметни сат познатог кинеског бренда 'Huawei' који би ускоро могао овладати тржиштем паметних сатова, али и још много других занимљивости.

Паметни сат бренда 'Huawei' који је назван једноставно 'Huawei сат' класичног  је и елегантног дизајна, а по својим спецификацијама не заостаје за паметним сатовима других водећих брендова као што су 'Моторола' и “LG'. Овај паметни уређај функционише помоћу Android Wear система и посједује дисплеј од 1,4 инча са резолуцијом од 400 x 400 пиксела. Велика предност је и чињеница да је овај паметни сат у потпуности отпоран на огреботине због чега је јединствен на тржишту. Посједује и разне друге занимљиве спецификације као што су сензори за откуцаје срца, покрета, корака, а омогућава да информације о вашој електорнској пошти, корацима, кориштењу Googleа и још много тога имате на једном мјесту. 'Huawei паметни сат' направљен је од 130 компоненти и користи магненти пуњач.

Већ традиционално вам занимљивости из свих дијелова свијета доносе водитељке Јелена Бабић и Бранкица Стојановић, а приједлоге тема које бисте вољели видјети у емисији као и друга питања и сугестије можете нам послати на e-mail адресу [email protected]. Тим емисије m:magazin потрудиће се да ваша тема нађе своје мјесто у неком од наредних издања емисије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана