M:magazin: Најбољи телефони и најишчекиванији уређаји у 2015. години

M:tel
M:magazin: Најбољи телефони и најишчекиванији уређаји у 2015. години

Прво овогодишње ТВ издање m:magazin у својој 28. епизоди, која ће бити емитована у суботу на АТВ-у, трећег дана јануара у термину од 16.15 часова, доноси бројне информације и новитете из свијета технологије, а ту су такође и незаобилазни садржаји и најновије вијести из свијета комуникација.

Подсјетићемо се који су то паметни телефони обиљежили протеклу годину, а који ће врло вјероватно оставити траг у овој. Видјећемо и који су телефон као најбољи изабрали m:telови корисници.

Технологија напредује и развија се из дана у дана, па је тако и протекла година била у знаку нових уређаја, који би мање или више требали да олакшају живот човјеку савременог доба. Неки од њих су успјели у том науму, неки су, опет, помјерили граница, док су нас трећи, у најмању руку, насмијали.

Кроз нових 20 минута емисије водиће вас Јелена Бабић и Бранкица Стојановић, које ће вам поред наведених, представити још многе занимљиве и забавне теме.

Уколико имате приједлог за неку занимљиву тему, пишите нам на [email protected], а ми ћемо се потрудити да у наредним издањима и ваша тема нађе своје мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана