Маск: Само претплатници Твитера ће моћи да гласају

Срна
Foto: Танјуг/АП

САКРАМЕНТО- Власник америчке компаније "Твитер" Илон Маск рекао је данас да ће само претплатници или корисници ове друштвене мреже са плавом ознаком моћи да гласају након што је више милиона људи дало свој глас да он треба да оде са функције директора.

Маск је током викенда објавио да ће поштовати резултате анкете у којој је од корисника затражио да се изјасне да ли би требао да поднесе оставку на функцију директора "Твитера".

Резултат је јуче потврђен јер се 57,5 одсто од више од 17,5 милиона корисника "Твитера" изјаснило да би Маск требало да се повуче.

Маск се није оглашавао непосредно након објаве резултата и касно синоћ је саопштио да је "интересантна" сугестија оснивача некад најпопуларније странице за размјену "Мегааплоуд" Кима Даткома да је исход анкете нарушен лажним профилима на "Твитеру".

Он је на сугестију другог корисника да би само корисници са плавом ознаком требали једини да имају право гласа у анкетама повезаним са политиком фирме, одговорио да је "у праву и да ће `Твитер` унијети ту измјену".

Корисници "Твитера" са плавом ознаком плаћају претплату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана