Маркетинг буџет за OnePlus One је износио свега...

Technobuffalo.com
Маркетинг буџет за OnePlus One је износио свега...

Најбољи паметни телефони који се сваке године представљају углавном долазе и уз велику маркетиншку промоцију која је подједнако импресивна као и њихове перформансе и могућности, међутим, постоје и изузеци.

Кинеска компанија OnePlus недавно је изјавила да је успjела да прода 500.000 примjерака свог Оне смартфона са маркетиншким буџетом од свега 300 долара.

OnePlus Оне је своју репутацију углавном зарадио захваљујући задовољним корисницима и добрим рецензијама и препорукама на друштвеним сајтовима.

Скоро цjелокупан буџет потрошен је на Facebook огласе, али ко-оснивач компаније Карл Пеј, дио успјеха приписује и корисницима жељним нових технологија.

„Открили смо да смо сада досегли критичну масу корисника. Они нам сада помажу да органски пренесемо информације о Oneу даље“, изјавио је Пеј.

Продаја овог смартфона можда би била и већа да није компликованог система позивница за куповину, међутим, Пеј и ту види предност.

Систем слободног наручивања би могао да доведе да максималне продаје на самом почетку, док на овај начин интересовање јавности само расте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана