M:agazin вам доноси: 4D спортски преноси и шведски ’to go’ хотел

m:tel
M:agazin вам доноси: 4D спортски преноси и шведски ’to go’ хотел

Ново, 35. по реду, издање популарне емисије о свијету технологије m:magazin можете погледати и ове суботе у термину од 16.15 часова на програму Алтернативне телевизије. Овога пута ћете сазнати како изгледа будућност телевизијских спортских преноса, све предности одличне Vitastiq апликације за мјерење виталних сигнала и још много тога.

 

Спортски преноси постају реалистичнији него икада, а нови "Buttkicker" хардњаре америчке компанија Guitammer доноси атмосферу са спортских терена директно у ваше домове. Он функционише помоћу хаптичке (тактилне) технологије која помоћу посебних сензора, који су инсталирани око терена преноси све покрете са терена гледаоцима који у утакмицама уживају из кауча код куће.

Тренутно су у Шведској велики хит преносиви или "to go" хотели компаније Scandic. Желите да проведете ноћ поред усамљеног језера у шуми или у близини једног од фјордова? Scandic вам омогућава управо то, а квалитетна хотелска услуга је загарантована.

У овом издању емисије m:magazin вам представљамо и Huawei Mate 7 фаблет који је освојио купце широм свијета. Овај 6-инчни спој смартфона и таблета надмашио је сва очекивања корисника, а посебна занимљивост је напредни читач отиска прстију који је смјештен одмах испод објектива позадинског фотоапарата.

И ове суботе су са вама Бранкица Стојановић и Јелена Бабић које су за вас припремиле прегршт занимљивих и забавних тема из свијета технологије, а за све сугестије или евентуалне приједлоге тема за емисију можете нам писати на [email protected].

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана