LG геџети у пољу фитнес технологије

Aгенције
LG геџети у пољу фитнес технологије

Компанија LG Elektronics је представила LG Lifeband Touch наруквицу и LG Heart Rate слушалице, два производа који обиљежавају пробој ове компаније у поље фитнес технологије.

Компанија LG Elektronics је представила LG Lifeband Touch наруквицу и LG Heart Rate слушалице, два производа који обиљежавају пробој ове компаније у поље фитнес технологије. Ови геџети обједињују комфорни дизајн и компатибилност са другим уређајима, захваљујући чему можете једноставно пратити стање вашег организма док се бавите физичким активностима, пишу Новости.

Lifeband Touch посједује минималистички изглед, погодан за удобан дизајн и компатибилан је са мониторима срчаног рада (HRM), као и са мобилним телефонима. Истовремено, иновативне Heart Rate слушалице са мjерачем срчаног рада, уз јединствени дизајн са двоструком функционалношћу, нуде угодан начин за кориснике да мjере свој пулс док вjежбају.

Оба уређаја су дизајнирана да помогну корисницима да преузму већу контролу над сопственим здрављем. Повезани са мобилним телефонима (са Андроид и иОС оперативним системима), могу пренијети податке на интуитивну LG Fitness апликацију, или на бројне друге апликације, попут MyFitnessPal, Runkeeper или MapMyFitness.

Lifeband Touch наруквица посjедује ОLED панел осjетљив на додир који приказује вријеме, биометријске податке, долазне позиве и музичке команде. Уграђени акцелерометар и алтиметар прецизно мјере кључне индикаторе, као што су раздаљина, брзина, број корака, утрошене калорије и пројектована брзина.

Пројектован да буде лаган и једноставан за употребу, овај уређај садржи јединствени алгоритам осјетљив на покрете који аутоматски покреће дисплеј када се зглоб ротира. LG Heart Rate слушалице имају PerforTek технологију са сензорима која мjери сигнале протока крви из унутрашњих дијелова уха, како би прикупили тачне биометријске податке као што су срчани рад и максималну потрошњу кисеоника (VO2 ма). Као уређај за непрекидно мjерење срчаног рада, PerformTek се показао поузданим током ригорозне физичке активности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана