LG G4 незванично откривен уз серију фотографија ФОТО

Benchmark.rs
LG G4 незванично откривен уз серију фотографија ФОТО

Објављене фотографије LG G4 телефона који ће званично бити представљен крајем априла.

Иако се званично пензионисао, познати twitteraш @evleaks, који нам је редовно доносио процуреле информације о најновијим и још необјављеним уређајима, сада се поново активирао. Овога пута Јуан Блас је открио линк ка g4.xfb.kr сајту, на коме је објављено прегршт фотографија, као и спецификације долазећег LG G4 телефона. LG G4 ће бити озваничен тек за неколико недjеља, али ове фотографије изгледа да имају кредибилитет и суштински показују како ће LG G4 изгледати.

Фотографије показују да, када је дизајнерски језик у питању, G4 углавном прати ону производну форму која је LG G3 учинила успjешним.

Новина је Carbon предња страна, док ће полеђина од коже вероватно изненадити многе потенцијалне купеце овог телефона. Међутим, галерија показује и бројне друге опције полеђине, као и боје LG G4 телефона.

Јужнокорејски сајт, на коме су освануле ове фотографије, у међувремену је постао недоступан, помиње и неке спецификације, које углавном потврђују оно што смо до сада чули о LG G4 телефону: Андроид 4.4.2 оперативни систем (мада је вероватно да ће телефон имати Андроид 5.x на лансирању), 5.5-инчни Quantum Display LCD екран (вjероватно QHD резолуције), 13MP камеру (мада неке полузваничне информације указују и на 16MP камеру) и f1.8 апертура (ово је заправо сам LG недавно озваничио).

LG G4 би званично требало да буде представљен 28. априла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана