Корисници Тиндера могу да позову пријатеље да им предложе нове партнере

Танјуг
Корисници Тиндера могу да позову пријатеље да им предложе нове партнере

ЛОС АНЂЕЛЕС- Компанија Тиндер од данас уводи на своју истоимену платформу за упознавање нову функцију “Тиндер проводаџија” (“Тinder Matchmaker”) којом корисници могу да позову своје пријатеље, укључујући оне који нису на платформи, да им предложе нове емотивне партнере.

 Фирма је саопштила да је идеја нове функције Тиндера да корисници сазнају ко би према мишљењу њихових пријатеља - или чак чланова породице - био за њих одговарајући партнер, преноси Тех кранч.

У саопштењу се додаје да је ова функција инспирисана подацима корисника Тиндера из истраживања у коме је преко 75 одсто самаца рекло да су разговарали о свом љубавном животу са пријатељима више пута мjесечно.

Корисник Тиндера ће добити линк који може да подели са максимално 15 пријатеља у року од 24 сати, а пријатељи преко тог линка могу да препоруче профиле потенцијално занимљивих партнера за дотичног корисника.

“Тиндер проводаџија вам омогућава да видите нове могућности из перспективе оних који су вам најближи”, рекла је шефица маркетинга Тиндера, Мелиса Хобли.

Нова функција је од данас на располагању у САД и на другим великим тржиштима, а у наредним мjесецима ће се проширити на цијели свијет. Неки млађи корисници, а посебно генерација Z, су се уморили од апликација упознавање као што је Тиндер, већ се упознају на другим, “традиционалним” мрежама као што је Инстаграм.

Према подацима из недавног истраживања, коришћење ових апликација у целини стагнира. Користи их троје од 10 Американаца, што је исто као 2019. године. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана