Коме је потребан екран од 17 инча?

Агенције
Коме је потребан екран од 17 инча?

Одговор на ово питање је - корисницима модела Tesla S, с обзиром да се помоћу њега контролишу практично све функције овог аутомобила.

Tesla S је по много чему посебан аутомобил. Од његовог електричног погона, преко перформанси, па до луксузне унутрашњости у којој доминира огромни централно постављени 17 инчни екран осjетљив на додир.

За генерацију која све више користи таблет уређаје, овај екран је идеалан кориснички интерфејс у савременом аутомобилу. Са друге стране, за возаче склоније конвенционалним командама, овакво рjешење је права ноћна мора.

Помоћу екрана контролише се све, од висине ослањања, преко свjетала, па до подешавања система за регенерацију енергије кочења.

Погледајте демонстрацију коришћења овог екрана:

Иако у Tesla тврде да се корисници могу брзо прилагодити употреби овог управљачког система, поставље се питање колико је он функционалан током вожње, када је сва пажња возача усмjерена на дешавања на путу.

Кроз експлоатацију модела S показаће се да ли су велики екрани који су осjетљиви на додир будућност ауто-индустрије и да ли заиста могу да замjене конвенционалне команде.

Погледајте перформансе модела Tesla S на стази дужине 400 м.

Прочитајте о рекордној дистанци коју је прешао Tesla S ја једним пуњењем батерија.

Прочитајте о тесту модела С у реалним условима вожње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана