Кингстон: USB са највећим капацитетом на свету

Агенције
Кингстон: USB са највећим капацитетом на свету

Лас Вегас - Компанија Kingston Digital Europe Ltd, чланица компаније Kingston Technology Company Inc., лидера у производњи меморијских производа, представила је на Сајму потрошачке електорнике у Лас Вегасу DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB флеш диск.

DataTraveler HyperX Predator 3.0 је USB 3.0 флеш диск са највећим капацитетом на свијету будући да ће крајем тромјесечја ове године бити доступан у верзији од 1TB.

За сада се испоручује у варијанти од 512GB. 

DataTraveler HyperX Predator је најбржи USB 3.0 флеш диск у Кингстон фамилији, са брзином читања до 240MB/s и брзином уписа до 160MB/s.

Такође, посједује SuperSpeed USB 3.0 сертификат. 

- Наш нови DataTraveler HyperX Predator 3.0 омогућава корисницима да чувају читав један свијет на преносивом USB 3.0 флеш диску - изјавио је Дејан Шкулетић, менаџер за развој пословања за подручје Србије, Црне Горе, БиХ, Хрватске и Македоније у компанији Кингстон Тецхнологy Еуропе.

Огроман капацитет и велика брзина USB 3.0 преноса омогућавају корисницима да уштеде вријеме будући да могу да приступе подацима, обраде и пребаце апликације или фајлове као што су HD филмови, диркерно са диска, без губитка на перформансама. 

DataTraveler HyperX Predator 3.0 дизајниран је у складу са USB 3.0 спецификацијом сљедеће генерације и оптимизован је за новије рачунаре са USB 3.0 портовима.

Корисници који раде са великим видео или графичким фајловима, као и гејмери који желе да путују са читавом колекцијом при руци, цијениће брзину и капацитет овог диска. 

Кућиште је направљено од легуре цинка. 

DataTraveler HyperX Predator 3.0 се испоручује са посебно дизајнираним Kingston i HyperX додатком за кључ.

Такође је повратно компатибилан са УСБ 2.0 стандардом за ефикасан пренос података.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана