Изаберите нови cover за Xperia Т3 и наградите најбоље креативце

m:tel
Изаберите нови cover за Xperia Т3 и наградите најбоље креативце

ГЛАСАЊЕ: На адреси blog.mtel.ba/t3-cover можете гласати за визуелно рјешење cover-а Xperiје Т3 које је оставило највећи утисак на вас, те некоме помоћи да освоји једну од вриједних награда

Тежак избор налази се пред компанијама Sony и m:tel, које у сарадњи са бројним младим креативцима из цијеле БиХ реализују заједничку акцију, те вас позивају да, као својеврсни жири, својим гласовима одлучите ко је од ових младих и креативних умјетника имао најбољу инспирацију.

Наиме, креативци су осмислили и дизајнирали своју визију идентитета новог смартфона из славне Sony радионице, а ријеч је о приједлогу визуелног рјешења coverа (заштитне маске) моћног Sony Xperia Т3 телефона.

Могућа рјешења послало је преко 50 дизајнера, са нешто мање од 100 приједлога, о онима који ће красити полеђину смартфона Sony Xperia Т3 може одлучити управо ваш глас који ћете додијелити неком од бројних радова, а њихова разноликост ће вас несумњиво одушевити.

Дакле, најбоља визуелна рјешења одабраћете управо ви, и то лајковима у оквиру виртуелне изложбе радова, која се налази на званичном m:tel блогу, а избор најбољих радова лајковима трајаће до 1. децембра.

Све пристигли радови налазе се на адреси blog.mtel.ba/t3-cover , а након што прегледате рјешења, можете гласати за оно које је оставило највећи утисак на вас, те тиме помоћи некоме од пријављених да освоји једну од вриједних награда.

Прецизније, креативац најбоље дизајнираног coverа добиће управо Sony Xperia Т3 смартфон, друга награда је Sony SmartWatch 2, док ће Sony слушалице бити награда за освојено треће мјесто.

Осим тога, компанија m:tel израдиће три побједничка coverа у ограниченим количинама, и омогућити да први купци Sony Xperia Т3 телефона добију јединствен дизајн, и то управо по вашем избору.

Као што ћете моћи да видите, рјешења која се налазе у галерији на блогу, крећу се од прецизних и савршених линија начињених у Corelу, преко облика изманипулисаних помоћу Photoshopa, па све до једноставних и ефектних потеза изведених сликарском четкицом.

Помозите да Sony Xperia Т3 добије адекватан изглед који ће додатно истаћи елеганцију, надмоћност и импресивност овог смарфтона, и посјетите blog.mtel.ba/t3-cover.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана