Изаберите ексклузиван поклон уз врхунске Huawei уређаје

M:tel
Изаберите ексклузиван поклон уз врхунске Huawei уређаје

Компанија m:tel је припремила специјалну понуду за све купце Huawei мобилних телефона. Путем нове Facebook апликације, која се налази на званичном Facebook профилу компаније m:tel, имате могућност куповине телефона овог реномираног произвођача, а уз сваки купљени уређај добијате Huawei поклон.

Сви заинтересовани апликацију „Наградна Huawei продавница" могу пронаћи на m:tel-овој Facebook страници, на адреси www.facebook.com/mtelbih. У склопу ове посебне понуде, постојећи или нови корисници Мој Mix постпаид пакета имају могућност да овим путем купе један од Huawei модела и при томе за себе одаберу неки од вриједних поклона.

Huawei Mate S који долази у комбинацији метала и стакла најнапреднији је телефон ове компаније до сада са иновативном „Force Touch" технологијом и сензором отиска прста. Сви који желе овај врхунски модел могу га купити по цијени од 1КМ на Мој Mix Premium тарифи, а уз њега ће на поклон добити Huawei Power Bank преносну батерију снаге 13000mAh.

Huawei P8 је такође могуће набавити по цијени од 1КМ на Мој Mix Premium тарифи, а овај телефон одликују врхунски квалитет израде и метално кучиште дебљине само 6.4 мм. Телефон краси велики 5.2 инчни Full HD екран и моћни 2GHz Octa-core processor. Ако је ваш избор Huawei P8 добићете на поклон професионалне слушалице произвођача JNL или AKG.

По цијени од 1КМ на Мој Mix Standard/Мој Mix Net тарифи можете постати власник телефона Huawei G620s или Huawei Y6. Модел G620s наставак је бестселера из ове компаније, којег краси HD IPS LCD екран од 5 инча, уграђен А-GPS и главна камера од 8MP која посједује ауто-фокус и LED блиц. Главни адут модела Y6 је његова повољна цијена, али су уграђени процесор са 4 језгра, 1 GB RAM и 8 GB интерне меморије, сасвим довољни за захтјеве просјечног корисника.

Уколико се одлучите за неки од ова два телефона моћи ћете да изаберете један од сљедећих поклона: врхунски Huawei Bluetooth звучник, квалитетни Huawei Dual USB ауто-пуњач, флекисибилни „троножац" за камере и телефоне или практични OneTouch ауто-носач за телефон.

Уљепшајте празнично расположење куповином неког од врхунских Huawei телефона, уз који вас чекају оригинални поклони. Промотивна понуда траје до истека залиха. Више детаља о куповини потражите на званичној Facebook страници компаније m:tel.

 m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана