Из Samsungа тврде да Galaxy S7 нема проблема с батеријом

Агенције
Из Samsungа тврде да Galaxy S7 нема проблема с батеријом

Након бројних пријава о прегријевању и експлозијама Samsungовог паметног телефона Galaxy S7, из компаније тврде да нема разлога за бригу.

У саопштењу које је објављено наводи се да нису забиљежени унутрашњи кварови батерија Samsungа Galaxy S7, али да су регистрована спољашња оштећења.


"Samsung стоји иза квалитета и сигурности и међу 10 милиона уређаја у САД-у није било потврђених случајева квара батерије. Међутим, установили смо бројна спољашња оштећења. Све док Samsung није у могућности да прегледа уређај, немогуће је утврдити прави узрок било каквог инцидента", стоји у саопштењу.

Мушкарац из Winniepega прошле седмице је за CTV News казао да је Galaxy S7 почео да му се загријава у џепу и да је експлодирао чим га је извадио.

Galaxy S7 и Edge телефони су већ дуже вријеме на тржишту и шансе да неки од тих телефона имају озбиљне проблеме с батеријом су прилично мале. Подсјећамо, проблеми с батеријом Note7 телефона појавили су се већ након неколико мјесеци, а иако су из Samsungа објавили извињење, нису наведени узроци проблема, али је истакнуто да ће провести пажљиву истрагу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана