Инстаграм уводи још једну опцију

Агенције
Инстаграм уводи још једну опцију

Како би изашао у сусрет корисницима, Инстаграм је најавио још једну опцију у оквиру своје апликације која ће помоћи да се спречи постављање порука које би могле да буду сматране као увредљиве.

Прије неколико мјесеци, Инстаграм је избацио алат који обавијештава људи када би њихови коментар могли да буду увредљиви, прије него што су постављени. Најскорија опција се шири уз помоћ алата тако што користи вјештачку интелигенцију како би налазила потенцијално увредљиве наслове, пише Phonearena.

Они који напишу такву поруку добиће кратко обавијештење да је њихов наслов сличан оним који се пријављују као малтретирање и савјетује им да о својој поруци мало размисле. Инстаграм ће корисницима дозволити да промјене поруку прије него што је пошаљу, уколико је означена као потенцијално увредљива, преноси PC Press.

Нова опција је намијењена едукацији корисника на Инстаграм-у и превенцији како корисници не би дошли да због кршења правила коришћења мреже потенцијално изгубе своје налоге. Ова опција ће бити убачена у апликацију у наредним мјесецима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана