Инстаграм добио сјајну функцију

GS
Foto: Arhiva

Инстаграм уводи иновативну функцију која омогућава додавање више аудио записа у Рилс, чиме проширује могућности за креативно изражавање корисника. Сада можете да додате до 20 различитих пјесама у један Рил, што пружа већу флексибилност у комбиновању звука са визуелним елементима попут текста, стикера и клипова.

Нова опција за додавање пјесама је једноставна за коришћење - све што је потребно је да корисник одабере опцију "Додај у микс" у едитору Рилса. Такође, омогућено је и едитовање сваког појединачног записа како би се користио само жељени дио аудио снимка.

Инстаграм ће омогућити креаторима да задрже ауторска права на своје јединствене аудио миксеве, што ће додатно подстаћи креативност и интеракцију међу корисницима. Ова функција елиминише потребу за коришћењем екстерних алата за миксовање звука, чиме се процес креирања Рилса значајно поједностављује.

Адам Мосери, шеф Инстаграма, недавно је нагласио да платформа неће фокусирати на дугометражне видео записе, већ ће се посветити кратким видео форматима које корисници дијеле међусобно. Према његовим ријечима, дугометражни видео записи смањују интеракцију међу корисницима, док кратки формати боље подржавају главну мисију Инстаграма - повезивање људи са пријатељима, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао Фејсбук!
Пао Фејсбук!
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана