HTC спрема и One 2 Mini?

Cnet
HTC спрема и One 2 Mini?

Уколико се детаљ у вези са спецификацијама модела HTC One 2 Mini покажу тачним, мања верзија предстојећег премијум смартфона ће бити све само не то.

Листа наводних детаља у вези са хардвером модел HTC М8 Mini пронашла је свој пут до интернета захваљујући кориснику Twitterа @evleaks.

Судећи по њему, уређај ће радити на Андроиду 4.4 КитКат уз HTC Sense 6 корисничким интерфејсом. Mini ће такође поседовати Snapdragon 400 процесор са 1GB радне меморије и 16GB интерне меморије као и microSD слот.

Када је екран у питању, очекује се 4.5-инчни 720п дисплеј. Уколико је ово тачно, Mini ће имати већи екран од тренутног модела HTC One Mini који ће бити ближи екрану на моделу HTC One.

Знатно мање сигурности везано је за камеру, @evleaks тврди да ће у питању бити камера од 13 мегапиксела, међутим HTC већ неко вријеме користи Ultrapixel задњу камеру.

Ако се у обзир узме и жеља HTC-а да у свој портфолио уврсти и нешто јефтиније смартфоне средње класе, врло је вероватно да ћемо ускоро бити у прилици да видимо овај модел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана