HTC представио One mini 2 смартфон

Агенције
HTC представио One mini 2 смартфон

Компанија HTC представила је данас смартфон HTC One mini 2, најновијег члана познате HTC One породице.

Са HD дисплејем од 4,5 инча, HTC Sense 6 са HTC BlinkFeed и предњу камеру од 5 MP, HTC One mini 2 доноси металну израду и корисничко искуство у класи модела HTC One (М8).

Уз исти дизајн који је HTC-у донио „iF gold product design award" награду у 2014. години за модел HTC One (М7), HTC One mini 2 има глатку и закривљену задњу страну.

Са предњом камером од 5 MP, селфији високог квалитета су загарантовани. Да би аутопортретима додао елеменат професионализма, HTC One mini 2 посjедује и Touch Up функцију, за суптилна улепшавања – уједначавање тонова коже, уклањања црвенила из очију и прилагођавања контура лица, при чему задржавате природан изглед.

HTC One mini 2 посjедује HTC BoomSound технологију, а опремљен је истим појачалом као и HTC One (М8). Претварањем вашег почетног екрана у жив пренос најновијих вести и новости са друштвених мрежа, HTC BlinkFeed вама значајан садржај чини приступачнијим и лакшим за читање.

Овај смартфон биће доступан у нашем региону у бојама Gunmetal Gray, Gracial Silver и Амбер Голд крајем маја 2014. године.

Дијелите и сарађујте са Zoe

Направите Zoe Highlight видео-снимке ваших најупечатљивијих искустава камером од 13 MP и подијелите их са пријатељима и породицом путем апликације HTC Zoe (која ће бити доступна на љето 2014) и других канала друштвених медија. За све те незаборавне тренутке, Ремикс функција омогућава особама које вас прате да додају сопствене фотографије, видео-снимке и звучне записе како би направили нове Zoe Highlight видео-снимке који вам помажу да поново проживите то искуство из сваког угла.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана