Hitman: Посебан сет мисија назван The Sarajevo Six

klix.ba
Hitman: Посебан сет мисија назван The Sarajevo Six

Ове године можемо очекивати седам нових епизода "Hitmanа", а са пакетом "Full Experience" може се проћи кроз цјелокупно искуство са ултимативним плаћеним убицом Agentom 47, но за сада је ту Интро пакет.

Hitman почиње оног тренутка када прије 20 година Агент 47 добија наређења у сједишту CIA-е. Он убрзо у организацији у којој ради пролази кроз тренинге након којих креће у мисију.


У овом дијелу игре убачене су мале олакшице за све оне који су се мучили са неким од задатака. Тако у дијелу игре смјештеном у Паризу Агент 47 открива који је омиљени коктел његове мете не би ли га смакнуо ултимативним оружјем, односно отровом за пацове.


Добра вијест је да се игра веома често сама "спашава" па се не мора увијек играти изнова. Они који буду играли наслов на PlayStation 4 конзоли, имат ће прилику играти посебан сет мисија назван The Sarajevo Six.

Иако ће Агент 47 путовати широм свијета нажалост још увијек нећемо имати прилику играти Hitmanа на сарајевским улицама. Агент 47 у потрази је за шесторицом чланова паравојне јединице CICADA, а сваки од њих осумњичен је за бруталне злочине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана