Google редизајнирао Gmail

Aгенције
Google редизајнирао Gmail

Вашингтон - "Google" је извршио обиман редизајн свог сервиса за електронску пошту gmail и понудио корисницима једноставнији изглед и организационе алате, како би лакше контролисали своје поштанско сандуче.

- Данас је gmail добио ново сандуче на десктоп и мобилним уређајима, што ће вам омогућити да имате контролу на једноставан начин и уз лаку организацију, саопштио је производни менаџер " Google" Итамар Гилад.

"Gmail" сада омогућава корисницима да групишу електронску пошту под различите табове.

- Једноставно бирате коју категорију желите и ваше сандуче се организује на начин који вам омогућава да видите шта је ново и одлучите који и-мејл желите да прочитате и када, навео је Гилад.

Корисници могу да одаберу за приказ у сандучету свих пет табова или ниједан и да једноставно "превлаче" поруке из једног таба у други.

Контакте је могуће разврставати по табовима, а могуће их је и задржати у примарном табу.

Гилад је обећао да ће корисници којима се у првом тренутку не допадне нови изглед "gmaila" моћи једноставно да се врате на класичан изглед командом са опционог менија.

"Google"  ће увести измјене у "gmail" постепено на десктоп, "android" и "iOC" верзије оперативних система у наредних неколико седмица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана