Google Quickoffice од сада бесплатно

telegraph.co.uk
Google Quickoffice од сада бесплатно

Google је јуче саопштио да ће његова Quickoffice мобилна апликација бити бесплатно доступна свима који имају отворен Google налог.

Google Quickoffice је апликација која омогућава корисницима да прегеледају и уређују Microsoft Office документе на својим мобилним уређајима, а раније је ова апликација била допступна бесплатно само Google Appsс бизнис претплатницима, док су остали корисници морали да је плате између 14,99 и 19,99 долара, у зависности да ли су изабрали про или HD верзију.

Сада ће и остали корисници попут студената, компанија, пословних људи, владиних служби и осталих моћи да преузму апликацију бесплатно.

"Апликација Quickoffice је скоро годину дана саставни дио Google породице, а сада смо учинили додатни корак да олакшамо његово коришћење, па ће вјерујем сви који имају потребу да нешто раде са својим документима док су у покрету бити обрадовани овим нашим потезом", рекао је инжињер из Googleа Алан Ворен.

Апликација Quickoffice је интегрисана у Google drive, тако да корисници могу документима да приступе са разних уређаја, а убачене су и неке нове функције поопут креирања ZIO датотека и гледања табела у Exel и Powe Pointу.

Нова верзија апликације и дијелови за надоградњу нове верзије биће послати корисницима који је већ користе, а саопштено је да ће Google проширити и капацитет Google Drive за 10 ГБ за свакога ко се упише на њихов Google налог са новим QuickOfficeом до 26. септембра 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана